Veranstaltungsübersicht

Verbinden Sie sich mit der Technologie und den Experten von Bühler - physisch und digital.

 

image

Veranstaltungsübersicht

Verbinden Sie sich mit der Technologie und den Experten von Bühler - physisch und digital.

 

Veranstaltungen & Messen

Bühler Europäische Roadshow

Zie de prestaties, zie de interface, zie de kracht. De SORTEX H SpectraVision, onze meest geavanceerde optische sorteerder tot nu toe, komt naar een stad bij jou in de buurt. Doe mee aan onze roadshow en ervaar de prestaties uit eerste hand. Stel vragen, test de digitale mogelijkheden en zie wat optisch sorteren van de volgende generatie betekent.

Midden-Oosten Coatings show 2024

De Middle East Coatings Show, die een indrukwekkende mijlpaal van 30 jaar in de industrie viert, onderscheidt zich als het belangrijkste vakevenement exclusief gewijd aan de coatingindustrie in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Gedurende drie dagen biedt deze beurs een platform voor belangrijke zakelijke contacten en netwerkmogelijkheden binnen de coatinggemeenschap.

Wereld Cacao Conferentie

De statuten van ECA beschrijven de oorspronkelijke missie van ECA als "het bestuderen, onderzoeken en implementeren van adequate oplossingen voor alle kwesties die van invloed zijn op de industrie, de handel en de logistiek van de cacaosector", in de breedste zin van het woord. Dergelijke zaken werden beschreven als omvattende, maar niet beperkt tot, "de wetenschappelijke, technische, documentaire, milieu- en institutionele domeinen". Bovendien werd ECA opgericht om nauwe samenwerking in deze zaken tussen haar leden op Europees niveau te bevorderen.

Hannover Messe

Stel je voor dat je bedrijf duurzamer wordt en tegelijkertijd concurrerender. Op de Hannover Messe ervaar je uit eerste hand dat 'meer doen met minder' niet alleen een concept is, maar werkelijkheid. Een realiteit die je ter plekke kunt ervaren in vier meeslepende proces- en discrete industrie showcases.

Saudische voedselproductie

Met baanbrekende innovaties, geavanceerde technologie en een baanbrekende visie op de toekomst heeft Saoedi-Arabië zwaar geïnvesteerd in de F&B-industrie - en nu het pioniert op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en efficiëntie is het land goed op weg om de voedselproductiehoofdstad van morgen te worden.

INC 2024

Maak je klaar om in 2024 onder de indruk te zijn van het INC Congres op de prachtige locatie van Vancouver. Met meer dan 1.300 bedrijfseigenaren, presidenten en CEO's van wereldberoemde bedrijven is het vlaggenschip van de branche het enige evenement dat deelnemers de mogelijkheid biedt om te leren, te netwerken en zaken te doen met professionals uit de topbranche uit 65 landen.

Optatech

Met zijn specifieke productassortiment voor de ontwikkeling en productie en industriële toepassing van optische componenten, optomechanica, opto-elektronica, glasvezel, optische vezels, lasercomponenten en productiesystemen, heeft Optatec zich stevig gevestigd in de industrie en biedt het een platform voor leveranciers en gebruikers om elkaar op het hoogste niveau te ontmoeten.

Batterijcel & Systeem Expo UK

Battery Cells & Systems Expo will bring together automotive manufacturers, electric utilities, battery system integrators, cell manufacturers and the entire manufacturing supply chain. A truly unique showcase, companies from around the world will use the show to launch products and demonstrate their technology to an audience of professionals.

Surfex

De tentoonstelling vindt plaats in één grote hal met vergaderfaciliteiten direct naast de exposantendisplays - waardoor een nauwe integratie ontstaat tussen de seminars, workshops en tentoonstelling. Er zijn ook twee aangrenzende conferentiezalen. De gecombineerde inhoud van de seminars, workshops en tentoonstelling zorgt ervoor dat Surfex een uitgebreide presentatie is van oppervlakte-, verf- en coatingtechnologie.

ACHEMA 2024

Met fabrikanten en dienstverleners uit meer dan 50 landen die hun producten voor chemisch, farmaceutisch en biotechnologisch onderzoek en productie presenteren, evenals energie- en milieudiensten, is ACHEMA de drijvende kracht en baanbreker voor de internationale procesindustrieën en hun toeleveranciers.

Batterijbeurs 2024 Europa

Sluit u aan bij collega's op de toonaangevende ontmoetingsplaats voor de gemeenschap van geavanceerde batterij- en H/EV-technologieën. Ontmoet accufabrikanten, leveranciers, ingenieurs, thought leaders en besluitvormers voor een conferentie en batterijtechnologie-expo gericht op de nieuwste ontwikkelingen in de geavanceerde accu- en auto-industrie.

Coatings voor Afrika

Het evenement creëert de perfecte omgeving voor fabrikanten, grondstoffenleveranciers, distributeurs, inkopers en technische specialisten zoals formuleerders uit de coatingindustrie om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. En dat is nog niet alles, het evenement biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de nieuwste processen, ideeën uit te wisselen met marktleiders en een sterk netwerk op te bouwen op het Afrikaanse continent.

Voedsel Noordwest

De grootste regionale vakbeurs voor voedselproductie in de VS is terug in Portland, OR op 10-11 april 2024! Bezoek ons voor tentoonstellingen met de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen, waardevolle netwerken met nieuwe en gevestigde collega's en geavanceerde opleidingen inclusief interactieve sessies.

Specialty Coffee Show

De IMA Coffee Hub maakt zich op om zijn innovatieve technologieën voor de koffieverwerkings- en verpakkingsindustrie te presenteren op de komende Global Specialty Coffee Expo: kom ons ontmoeten in Chicago, VS.

Op onze stand 919 krijg je de kans om je te verdiepen in ons aanbod aan oplossingen voor de koffie-industrie. Met een bedrijfsorganisatie die zich richt op nieuwe digitale, duurzame projecten en technologische laboratoria, deelt IMA Coffee zijn expertise in elke stap van koffieverwerking of -verpakking om de perfecte partner te zijn om de waarde van de koffieketen te vergroten.

ABIMAPI en ABICAB Congress 2024

ABIMAPI International werkte samen met ApexBrasil en de Braziliaanse regering aan een van de meest gedurfde projecten voor handelssamenwerking met China. Er waren talloze ontmoetingen met importeurs, opiniemakers, managers en leden van de Chinese regering die de handel tussen Brazilië en een van de belangrijkste markten in het Oosten zeker zullen stimuleren.

IAOM

Professionals in de graanmaalderij merken dat de IAOM conferentie hen de mogelijkheid biedt om hun carrière te verbeteren en vooruit te helpen door middel van uitgebreide educatieprogramma's, om in contact te komen met collega's uit hun branche tijdens spannende netwerkevenementen en om relaties op te bouwen met leveranciers die de producten en diensten aanbieden die ze nodig hebben om hun werk efficiënt uit te voeren.

PMCA

PMCA is een internationale vereniging die de bedrijven en carrières van zoetwaren- en snackprofessionals verbetert door middel van geïnspireerd leren en het opbouwen van langdurige persoonlijke connecties die onze leden in staat stellen om producten te maken die mensen JOY brengen. PMCA werd in 1907 opgericht als de Pennsylvania Manufacturing Confectioners' Association door snoepfabrikanten uit de staat Pennsylvania en heeft nu leden over de hele wereld.

Conferentie van ambachtelijke brouwers

Met meer dan 60 educatieve seminars over acht gebieden die cruciaal zijn voor het runnen van een succesvol bedrijf en meer dan 650 exposanten die de nieuwste en beste productinnovaties, benodigdheden en diensten tonen, is de Craft Brewers Conference® en BrewExpo America® de belangrijkste bijeenkomst voor producenten van alcoholische dranken in het land. De conferentie wordt afgesloten met de prijsuitreiking van de World Beer Cup®, 's werelds grootste en meest prestigieuze biercompetitie.

Amandelverbond

De Almond Alliance is "BREAKING OUT OF THE SHELL!"  De conventie van dit jaar biedt dynamische en boeiende presentaties, interactieve netwerkmogelijkheden en perspectieven van experts en insiders. De Almond Alliance conventie is niet alleen een hotspot voor institutionele kennis, maar biedt ook de gelegenheid voor kracht, strategie, eenheid, kansen en waardering onder de leden van de industrie.

Dierenvoeding Forum

Petfood Forum omvat een driedaagse agenda vol mogelijkheden om professionals uit de sector van over de hele wereld te ontmoeten, de nieuwste trends op het gebied van diervoeding te leren kennen, nieuwe hulpmiddelen voor succes te ontdekken en ideeën uit te wisselen. De conferentie en tentoonstelling beginnen met Petfood Essentials en worden vervolgd met twee volle dagen vol educatieve sessies.

Agrishow 2024

Agrishow is de grootste en belangrijkste beurs voor landbouwtechnologie in Brazilië en een van de grootste ter wereld. Het is de enige beurs die agrarische oplossingen voor alle soorten gewassen en eigendomsgroottes samenbrengt en het wordt erkend als de toonaangevende showcase voor de belangrijkste technologische trends en innovaties in de agribusiness.

Amerikaanse Coatings Show

De American Coatings Conference wordt gehouden van 30 april tot en met 2 mei 2024 en biedt een diepgaand overzicht van de vooruitgang op het gebied van coatingsformuleringen en belangrijke technologische ontwikkelingen. Aan dit evenement, dat een indrukwekkende menigte deelnemers trekt, doen hardlopers en wandelaars mee.

NPE

Met meer dan 55.000 leiders uit meer dan 110 landen die elke industrie vertegenwoordigen, van de auto-industrie tot de gezondheidszorg tot consumentenproducten tot de bouw en nog veel meer, is NPE® de grootste kunststofbeurs in Amerika en een van de meest innovatieve zakelijke evenementen ter wereld.

TIA

Je ontmoet en mengt je met belangrijke deelnemers uit de branche die jouw bedrijf kunnen helpen succesvol te zijn, en er is een geweldige expositiehal (zie de nieuwste plattegrond onder de knop "Exposities" hierboven) waar je het allernieuwste op het gebied van apparatuur, ingrediënten en benodigdheden onder één dak kunt zien, plus je kunt leren van verplicht bij te wonen educatieve sessies, genieten van de kans om weer contact te maken met oude vrienden en nieuwe te maken - alles bij elkaar vormt dit de perfecte TIA Conventie die je niet mag missen!

Febrasem

Febrasem brengt de nieuwste technologie en innovatie voor zaadproductie samen, bevordert de interactie tussen de technische managers van zaadbedrijven

Argenplas

Argeplas is dedicated to the environment, circular economy, and innovation. It's a platform to discover new products and services, compare options, learn industry news, make informed purchasing decisions, and expand contacts. Exhibited products include machinery, rubber, molds, raw materials, and chemicals.

Fenagra 2024

De exposanten van Fenagra zullen de nieuwste en geavanceerde producten en diensten tentoonstellen, waaronder landbouwproductie, generatie van wetenschap en technologie, leveranciers van technologieën, innovaties en trends voor de industrieën van diervoeder, dierlijke bijproducten, reinigingsmaterialen, voerleveranciers, apparatuur, verpakking, inputs en andere items gericht op diervoeding en meel voor diervoeder en biodiesel.

Pinda Congres

Het 2024 USA Peanut Congress, gezamenlijk georganiseerd door American Peanut Council en American Peanut Shellers Association, vindt plaats van 10-13 juni in Amelia Island, Florida.  We zijn verheugd om het evenement dit jaar te organiseren in The Ritz-Carlton, Amelia Island, Florida.  Er is een blok kamers gereserveerd voor conferentiegasten tegen een speciaal groepstarief en we raden deelnemers aan om vroeg te reserveren!

Foro de Mascoatas

Het Pet Food Forum is het belangrijkste netwerk- en update-evenement voor de dierenvoedingsindustrie in Mexico en Latijns-Amerika.  Een internationaal forum op hoog niveau met conferentiezalen waar wereldwijde trends op het gebied van voeding, sanitaire regelgeving, processen, ingrediënten, formulering en de evolutie van de markt voor diervoeding aan bod komen

Australische Coating Show

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de Australian Coatings Show 2024 wordt gehouden in het Rydges Melbourne. De conferentie wordt gehouden op het land van de Bunurong als traditionele eigenaars.

Snack & BakeTec Expo 2024

Met de enorme respons van de vorige editie van Snack & Baketec en de gelijktijdige beurzen Inter FoodTech en Pac MechEx, zal de volgende editie nog meer in petto hebben voor alle belanghebbenden in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

ProPak Asia 2024

ProPak Asia is waar uitstekende verwerking en verpakking samenkomt met de eisen van de toeleveringsketen en waardeketen. Het evenement brengt belanghebbenden, MNC, MKB en MSME samen op zoek naar geavanceerde, duurzame en kosteneffectieve oplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, landbouw, persoonlijke verzorging, cosmetica, farmaceutica, productie en FMCG.

Vorherige Highlights

Webinars

Mit mehr als 100 Webinar-Sitzungen liefern die Bühler Teams auf der ganzen Welt frische Inhalte zu den heißesten Markttrends, bahnbrechenden Bühler Lösungen und führendem Expertenwissen. Sie können nicht nur an unseren kommenden Webinaren teilnehmen, sondern sollten auch unsere fantastischen On-Demand-Inhalte nicht verpassen. 

Content Block

Haben Sie eine Frage zu unseren Events? Schreiben Sie unserem Event-Team

Corporate Communications


Gupfenstrasse 5
Uzwil
9240
Switzerland